Ditt elföretag i Stockholm – Combiconsult

I det gryende 2000-talet startades ett företag med fokus att arbeta med elinstallationer på den svenska marknaden. Tiden går snabbt, som man brukar säga. Idag har detta företag vuxit till en stor aktör och har över 50 anställda kring Stockholm. Vår omsättning har stigit kraftigt och närmar sig nu 100 miljoner. Det är en svindlande resa på så kort tid, men bakom framgången ligger såklart hårt arbete och ett fokus på att ständigt leverera det bästa som våra kunder efterfrågar.

Till vårt förfogande har vi närmare 20 stycken fullutrustade servicebilar för att serva kunder med el-, tele-, data- och larminstallationer.

Combiconsult erbjuder idag ett utbud som innefattar ny- och ombyggnadsinstallationer, service och reparationer, projektering, energimätningar, konstruktion och konsultationer inom ovan nämnda områden.

Du hittar Combiconsult i Danderyd, Johanneshov, Östermalm och Åkersberga. Hör gärna av dig till oss om du planerar att besöka oss. Adressen till respektive kontor finner du på vår hemsida combiconsult.se, där ser du även kontaktuppgifter för att nå oss på telefon och e-post.

Ett elföretag som Combiconsult kommer väl tillhands när det är dags för en nätverksinstallation. Om ni har tankar på att skaffa solenergi så är Combiconsult er leverantör. Combiconsult.se hjälper till att installera
solceller till din villa eller fritidshus. Solenergi är en förnybar och miljövänlig energikälla som ger dig renare el och bättre klimatavtryck. Många tror att det kostar en förmögenhet att skaffa solceller till sitt hus. Så är inte fallet för många kunder och för att visa detta gör vi gärna en kalkyl till dig  i förhand så du kan se kostnaden utifrån där du bor idag.

Om du fastnat för en el-bil bidrar du också med ett bättre avtryck på vår miljö. Runt om i Sverige växer det fram nya el-stationer där du kan ladda bilen under din vistelse. Vi på Combiconsult erbjuder nu kunder att få en egen laddstation installerad. Kontakta oss för mer information så kan vi räkna på ett upplägg utifrån dina behov.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida combiconsult.se. Där finns även exempel på tidigare arbeten vi utfört och referenser för dig som är nyfiken.