Kollar upp elektriker i Helsingborg

Idag forskar jag lite på nätet kring elektriker i Helsingborg. Ett av bolagen jag hittat är Elektriska Montagebyrån. Bolaget är inriktat på elinstallationer i Helsingborg med omnejd. Företaget har anor från tidigt 1900-tal. Verksamheten startade på 1930-talet. Elektrikerna på firman är auktoriserade och sätter högt värde på säkerheten när man utför jobb hos privatpersoner och företag. Utöver traditionella eltjänster erbjuder man även solel och elbilsladdare till kunder. Vill du ha en egen elproduktion är solel kanske ett alternativ? Elektriska Montagebyrån hjälper dig gärna att installera solceller. Du vet väl att det finns möjlighet till skatteavdrag för delar av kostnaden när du skaffar solel? Läs mer på skatteverkets hemsida för att se aktuella regler. Att producera el genom solenergi klassas som miljövänligt men det kan även spara dig pengar när elpriserna stiger. Vill du veta mer om solceller tycker jag du ska kontakta firman och få en bättre bild kring kostnader för en installation.

Har du skaffat en eldriven bil? Då kanske det är intressant att kunna ladda bilen hemma. Elektriska Montagebyrån erbjuder kunder elbilsladdare. Bolaget hjälper dig med installationen. Det kan finnas möjligheter för skattereduktion på kostnaderna för en installation av laddstation. Googla på nätet för mer information eller besök skatteverkets hemsida.

Bor du idag i ett äldre hus kan det finnas en äldre elcentral som skulle må bra av att bytas ut. Finns ett intresse till byte kan du kontakta Elektriska Montagebyrån för en offert på ny elcentral.

Detta är vad jag lyckats finna idag kring elfirman Elektriska Montagebyrån i Helsingborg. Vill du förkovra dig mer tycker jag att du ska besöka deras hemsida.

Själv har jag inget akut behov av elektriker närmaste tiden, men dyker det upp elproblem ska jag ha firman i åtanke. Bor ett par mil utanför Helsingborg, så det borde fungera fint om jag behöver deras hjälp.