I ett nytt ljus

Äntligen hade min arbetsplats bestämt sig för att fräscha upp. Vi hade klagat i åratal på en oinspirerande kontorsmiljö med tokvarmt på sommaren, smällkallt varje vinter och kass belysning som ger en huvudvärk. Som “bonus” så känner man sig instängd och har svårt att prata med kollegor samtidigt som man har ryggen rätt ut mot det öppna rummet, något som åtminstone jag personligen tycker är ganska jobbigt. Men tydligen så var den knappt fungerande Air Conditionerns och lampornas positionering för svår att arbeta runt för att kunna ändra någonting. Dom flesta andra kontor jag besökt har haft en mycket modernare planlösning där folk faktiskt kan interagera med varandra utan att ta en taxi.

Borås bästa elektriker

Men nu var det dags och vi fick t.o.m. vara med och bestämma vissa saker. Att kombinera belysning och fläktsystemet visade sig dock inte vara så enkelt tydligen men efter många om och men hittade min chef ett lokalt företag Elman i väst som inte bara kunde hjälpa oss med rådgivning och tips utan senare smidigt genomförde hela installationen på bara några dagar. Det är alltid kul när lokala företag hjälper varandra. Jag passade dessutom på att ställa några frågor för vårt kök hemma i lägenheten så nu ska vi renovera lite där också och fixa spottar i delar av köket och vardagsrummet. Även här så löste Elman (Borås bästa elektriker) arbetet smidigt och det blev inte speciellt dyrt heller.

När vi väl fått in våra nya möbler på kontoret så kändes allt mycket bättre. Jag har inte längre känslan av att någon alltid tittar mig över axeln och kan nu konversera med mina arbetskamrater utan problem när det behövs. Det känns mycket roligare att gå till jobbet och man behöver inte längre sitta i ytterkläder trots att vi haft minusgrader några morgnar nu. Dags att hitta ett nytt svepskäl för den höga kaffekonsumptionen dock…