Ska du flytta?

Oroa dig inte! Flyttkillarna finns här för dig. Det spelar ingen roll om du som privatperson ska flytta från lägenhet till hus, du som företag ska flytta kontor eller om du bara behöver hjälp med att frakta en möbel. Flyttkillarna hjälper dig med allt!

Med flyttkillarna kan du flytta prisvärt och med pålitlighet både lokalt, nationellt eller utomlands. Oavsett om du bara ska några kvarter bort, till en annan stad eller som sagt till ett annat land så löser dem det.

Dels så kan du direkt komma i kontakt med Flyttkillarna via deras hemsida. Där kan du direkt göra en offertförfrågan för att få lite mer koll på vad det hela kommer att kosta men även få svar om du har ytterligare frågor. Vill du komma i kontakt via telefon så går det lika bra att ringa till 010-2067006 så får du direkt vidare hjälp.

Att flytta med trygghet

Ibland går det rykten om att vissa flyttfirmor inte är så försiktiga med det som ska flyttas eller att det bara är fokus på att det ska gå snabbt. Här behöver du verkligen inte vara orolig utan istället känna dig lugn och trygg. Transportförsäkring ingår som standard när du bokar flytt och du har nära till personlig service om det skulle uppstå frågor eller problem på vägen.

Lite tips innan du ska flytta är att dels packa ned allt som går ner i flyttkartonger. Det är alltid enklast att bära och kan också hjälpa till när flyttlasset ska in i den nya bostaden. Tänk på att dessutom backa med sunt bondförnuft så att lådorna går att stänga och dessutom utan att vara alltför tunga. Tänk dessutom på att om du har någon mindre byrå med lättare, okänsliga saker i så kan du faktiskt låta dem ligga kvar J Men mer än så ska du inte behöva tänka, kontakta Flyttkillarna så hjälper dem dig!