Dräneringssystem med mycket bra funktion och livslängd

Står du mitt i en renovering och är osäker på vilket dräneringssystem du skall välja? Kanske var det väldigt många år sedan en dränering senast utfördes? Eller planerar du en nybyggnation? Oavsett orsak till din dränering så vill jag varmt rekommendera dig till att spana in dräneringssystemet Delta Box dräneringskloss.

Som du säkert redan har koll på är ju dräneringens huvudsakliga uppgift för ett hus att hindra att grundvattennivån inte dränker grunden genom att stiga för högt. För att genomföra dräneringsprocessen så bra och smidigt som möjligt rekommenderar jag varmt Delta Box som är ett dräneringselement som är förtillverkat och även är väldigt lätthanterlig på grund av sin lätta vikt.

Med vårt dräneringssystem slipper du lägga makadam

Det som också är väldigt positivt med Delta Box är att du inte behöver lägga någon makadam innan på grund av att Delta Boxen, som är uppbyggd som en dräneringskloss, redan innehar ett dränerande skikt. Dräneringsklossen är uppbyggd på så sätt att det i mitten ligger ett dräneringsrör som omgivits av en form av plastkulor omslutet av bindemedel, vilket gör att varje cellplastkula hindras från att absorbera vatten och fukt. Därefter formpressas detta till en som kallad dräneringskloss. Denna har även en mycket lång livslängd och bra funktion vid dränering.

Skydda ditt hus från eventuella framtida fukt- och mögelskador

Är du osäker på vad som passar dig och ditt hem allra bäst i dräneringsprocessen, tveka inte på att kontakta din dräneringsaktör. Ta hjälp för att få ett så bra och professionellt utförande som möjligt för att hindra eventuella framtida fukt- och mögelskador, vilket i sin tur skulle kunna medföra omfattande renovering och höga kostnader. Anlita professionell hjälp och skaffa dig så bra förutsättningar som möjligt för att skydda ditt hus.