Äckligt dyra golvlampor!

Våren är här, allsvenskan har dragit igång och snart är det påskledigt. Gött är det.

På påsken ska vi minnas Jesus och ha det lugnt och skönt. Ha, skojar bara! Vi ska rensa huset på skit, skänka saker (det hade Jesus tyckt om!), köpa en del nya prylar, gå en runda på banan och dricka oförskämt många öl med goda vänner. Det blir nog också ett lättare äggtoddyrus och att kolla på Life of Brian med brorsan också det är en gammal fin tradition vi har, oslagbar film!

 

Det är ett i-landsproblem när man inte hinner köpa saker vanliga arbetsveckor trots att man har stålar och vet ungefär vad man ska ha. Nu ska vi se över lampor i huset. Fula lampor. Trasiga lampor. Lampor som flimrar. Lampor som drar för mycket ström. Lampor som är på fel plats. Vi skulle gjort detta inför höstmörkret. Nu är det april. Vi får allt skynda oss innan sommaren är här och man knappt behöver lampor. Många lampor kommer hamna på tippen så vi behöver köpa nya sänglampor, hallplafonder och en ny kökslampa. Sen tänkte vi oss ett par äckligt dyra golvlampor till vardagsrummet, som blickfång och huvudnummer i rummet, så att säga (jämte soffan och ett par filmtavlor). Jag har kollat in rätt fräcka golvlampor på Stayhome, men jag funderar på om jag inte istället skulle sätta mig i bilen och åka och köpa dem. Jag blir alltid lite tveksam när jag beställer på nätet och inte får känna och klämma på prylarna, sen måste jag i vilket fall sätta mig i bilen och hämta på posten, då kan jag lika gärna åka och köpa direkt i någon butik.

Sen ska vi skaffa pianoböcker till grabben, jag har kollat deras bokserie pianobus och det ser ut som om dom har ett grymt kul sortiment. Sen ska det också kollas på en större garderob till lilltjejen (vars kläder inte går i ett litet skåp längre).

För övrigt har jag tröttnat på all djäkla fulstreaming då jag lyckades få ett virus i datorn tack vare det. http://kollafilm.nu/ verkar vara en bra sajt med många tips, jag ska kolla där i helgen och se om det är Netflix eller vad det nu är som gäller som alternativ till Sweflix och allt vad det nu heter där jag brukar kolla gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: o53