Facebook-grupper som räddar en i nöden

När vi köpte vår pool från Poolmakarna, så var vi helt otroligt nöjda med resultatet. Framförallt så hade vi helt plötsligt ett semesterparadis hemma och barnen gjorde ingenting annat än att bada och hänga vid poolen. De hade kompisar över varje dag och jag vill inte ens veta vad som hänt i poolen när man inte sett.. 🙂

Däremot så ställde ibland klorhalten till det, och tyvärr hittade vi inte så mycket information om just detta via Poolmakarna.se. Istället hittade min fru en facebook-grupp som heter ”alla vi som bygger eller har pool”. Först tänkte jag att den här gruppen bara skulle vara jobbig att vara med i eftersom vi inte lagt en förmögenhet på vår pool. Men efter ett tags läsande så insåg jag att det inte var så farligt mycket skillnad på poolerna oavsett hur mycket pengar du lagt. Givetvis så kanske kvalitén i längden gör skillnad men när man satt och kikade i gruppen så verkar dem som lagt en förmögenhet på sin pool nästan ha fler problem med hur man sköter den.

Poolmakarna gjorde absolut sitt jobb

Jag säger absolut inte att Poolmakarna inte gjorde sitt jobb, snarare tvärtom. De var superduktiga på allt men det är framförallt själva underhållet så blev klurigare enligt mig. Man behöver veta vad man ska göra för att få ner PH-värdet och man behöver köpa hem lite olika kemikalier för att hålla poolen ren och fräsch. I gruppen har jag därför skaffat mig mycket kunskap och verkligen kunnat fråga dumma frågor. Eftersom alla sitter i samma båt så blir inte frågorna så himla dumma faktiskt utan mer helt rimliga. Jag hoppas ni som ska bygga pool överväger att komma med i gruppen så ser jag fram emot att lära dig allt jag kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 4lx