Då var det dags att ta sitt pick och pack och dra till Väsby!

Ja, Upplands Väsby blev det helt plötsligt för mig. Med ny anställning så var det dags att börja söka lägenhet, för så enkelt var det nämligen inte. Att bara ta sitt pick och pack och dra till Upplands Väsby… Som tur var så skulle det inte dröja länge innan jag hittade en lägenhet, men detta med all eloge till https://snabbostad.se/upplands-vasby . Det var nämligen Snabbostad.se som fick mig att till slut hitta en ledig lägenhet och detta på ett så himla enkelt och smidigt sätt.

Snabbostad är framtiden

Det var länken som tog mig till en ljusare framtid. En ljusare framtid där jag skulle börja ett nytt jobb för att sedan bli kvar många år till. Jag skulle också träffa mannen i mitt liv och skaffa två barn. Allt började med snabbostad.se där jag anmälde mig för att få aviseringar från dem så snabbt en lägenhet utifrån mina kriterier blev ledig. Man registrerade sig, då kostade bara 199 kronor, och hamnar då i deras databas för människor som söker lägenheter. Detta behöver givetvis inte bara gälla Upplands Väsby utan gå gärna in och kika via länken https://snabbostad.se/upplands-vasby för att få en uppfattning om vart i Sverige mer dem kan hjälpa dig att hitta lägenhet.

Jag fick ett meddelande efter ett tag och med lite tur så blev den min till slut. Man kan tro att snabbostad.se är ett påhitt men det funkar verkligen för många. Då behöver du inte vara lika aktiv själv med att söka lägenheter så fort dem kommer upp på olika hemsidor, lägenheterna kommer istället till dig. Du behöver givetvis vara lite snabb på att i sin tur anmäla dig, men att få det serverat på det viset är ju lyxigt! Tack snabbostad.se för all hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 58i