Borås Teleservice

Det handlar om att ha anställda som är duktiga och kompetenta inom sitt område. Där alla vet vad som krävs för att arbetet ska bli utfört på ätt så bra sätt som möjligt. Vare sig det handlar om en elentreprenad där man jobbar med redan framtagna handlingar, eller entreprenad där man som företag har hela ansvaret. Elektrikerna ska vara beredda att möta utmaningarna oavsett och kunna hantera dem med kunskap och stil.

Med lång erfarenhet inom både projektering, installation, elentreprenad och oavsett alltid bästa lösningen för kund så jobbar elektrikerna på Borås Teleservice mot samma mål. Man gillar utmaningar och ser inget jobb någonsin för litet eller för stort utan snarare som en utmaning eller lite större utmaning. Alla jobbar efter principerna att allt arbete som utförs ska vara så effektivt som möjligt, med säkerhet av högsta kvalitet för att hela tiden försäkra kunden och partners att arbetet utförs på rätt sätt.

Så väl stor som liten elentreprenad

Det finns olika elentreprenader som Borås Teleservice gärna åtar sig. Elentreprenad där dem utför hela arbetet efter handlingar som redan är projekterade men även där man tar sig an totalentreprenader och partnerentreprenader. Oavsett om det handlar om att ha hela ansvaret eller att samarbeta med olika partners längs vägen så spelar det stor roll vad man har för inställning. Elektrikernas kunskaper lyser ofta igenom hela arbetet och det är därför viktigt att dem har en bredd av kunskaper för att nå alla arbetsområden.

Fokus ligger dessutom givetvis på en kundnöjdhet som gör att Borås Teleservice sprider sig med ett gott rykte. Det handlar hela tiden om att möta förväntningar, vara tydliga och att sträva efter goda resultat. Är du på något vis i behov av en elektriker så tveka inte på att gå in via borasteleservice.se för att läsa mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: o4k