Letar du elektriker? Jag har hittat den bästa!

När man flyttar till en ny stad kan det ta sin lilla tid att hitta dem där sakerna som man kan behöva i vardagen. Man letar runt efter den bästa matbutiken, den bästa målaren och en bra elektriker. Efter några veckor i Östersund hittade jag inte bara en bra elektriker Östersund, utan den bästa elektrikern i Östersund.

Nordins El blev nämligen bjudna hem till mig efter att strömmen gått flera gånger utan att vi fått någon ordning på varför. Vi försökte länge leta upp vad det var som gjorde att strömmen gick men det var inte förrän Nordins el kom på besök som vi fick ordning på det hela. Med andra ord har vi numera vår elektriker given, vi behöver inte söka fram bra elektriker Östersund utan har med andra ord redan dem inlagda i telefonboken om något annat skulle dyka upp.

Ta vara på kontakter

Vi är fortfarande på jakt efter den bästa matbutiken och letar fortfarande efter en pålitlig målare som ska få måla om vårt vardagsrum och alla sovrum. Men ännu har vi inte hittat dem. Kul nog så blev vi tvungna att kontakta Nordins El på nytt då vi var mer intresserade av solfiber på taket. I samma samtal fick vi då även nys om en målare som var kompis till elektrikern som var hemma hos oss. Kul nog slog vi honom en signal och veckan därpå var allt färdigmålat.

Vi insåg med andra ord i samband med allt sökande att det bästa är inte att leta runt själv utan istället ta vara på dem kontakterna man skapar sig i den nya staden. När målaren var hemma passade jag därför på att förhöra honom om vart han handlade och numera händer det ofta att vi träffar just målaren på ICA Maxi där vi handlar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: q3i